Свесрпски Козачки Савез захтева испуњавање резолуције 1244

Српска војска је гарант мира и стабилности на Косову и Метохији за српски народ, по међународно правном оквиру манифестованог у Резолуцији Уједињених нација бр. 1244.

11 година је прошло од противправног самопроглашења Косова за шиптарску републику која своје принципе државности налази у етнички очишћеној територији, а економски програм у шверцу наркотика, људских органа, оружја и трафикинга људи, бављењу међународним криминалом у Америци и Европској унији…

Међутим, нама из Свесрпског Козачког Савеза је јасно да су исламски терористи чије је деловање најближе деловању Исламске државе у Сирији успели да створе исламистичку државу у Европи, засновану на енергији страха, бруталног убијања и протеривања хришћана са својих вишевековних огњишта. Огњиште је нешто што странци са Запада који и подржавају терористе са Косова слабо разумеју јер су и сами учествовали у истом послу протеривања и убијања домородаца широм света.

Правни оквир на основу којег се Косово могло отцепити од Републике Србије и прогластити своју независност јер је то миленијумска српска земља и територија је препознат и налази се у једној Резолуцији УН, број 1514.  Ова резолуција је повезана са деколонизацијом коју шиптари уз помоћ плаћених политичара са Запада спроводе деценијама медијским кампањама и кампањама у институцијама Сви се можемно присетити како нас је сатанизовао CNN, BBC, и остале фабрике лажи које су данас жигосане у Америци као такве!  Сви фалсификати које се пропагирају у име шиптарских права, директан су производ Берлинског конгреса из 1878. године након којег је Албанија 1912. постала држава.

Пропаганда да су шиптари Илири је присутна и дан данас у толикој мери да је посебним каналима ватиканско хрватске обавештајне службе ушла и у просветне књиге у основном образовању у Србији. Међутим, истина је да је Косово, да је Метохија, у ствари колевка средњевековне Божје државе Србије. Турски попис Косова и Метохије из 1455. године показује да су шиптарске куће биле у процентима испод броја 10 у односу на српске. Јер, шиптари су примљени на обале српске државе са Сицилије у 10. веку, уз тежак пристанак српског краља да се они уопште искрцају на свету српску земљу, код Скадра и Драча. И уз обећање да ће бити мирни сточари по планиниским ливадама.

Гледајући на  реалност, Шиптари носе порекло са Кавказа где постоји један читав крај који се зове Албанија. Међутим они своју историју и порекло не желе да изучавају иако тамо живе честити Албанци. Ту се заправо и састоји читав низ информација које нам показују да на Косову и Метохији не постоји никаква историјска колонизација Срба, да Срби нису дошљаци већ су то Шиптари. Када узмемо у обзир да је Банка Федералних Резерви наштампала 27 трилиона долара без покрића, као и то да су Шиптарима давене велике количине овог новца без покрића, буквално на поклон, којим су плаћали имовину Срба, постаје јасно да је симовина Шиптара на Косову и Метохији плаћена обичним папирима који су јевтинији од тоалет папира, где сваки лист вреди по 500 долара.

Међународна сатанистичка мафија којој припадају косовски терористи који су прогласили сопствену државу уз окупационе снаге НАТО, користе рудна богатства Србије, користе инфраструктуру Србије, прете одузимањем територија где живе Срби, прете одузимањем територија са слоганом „Од Ниша па до Жиче-Република нова ниче!“

Свесрпски Козачки Савез ради заштите државности, ради заштите живота Срба на Косову и Метохији захтева од Владе Србије да хитно припреми и уђе у правну процедуру слања свог контигента војника по Резолуцији 1244 од 1000 припадника српске војске на Косово и Метохију.

Свесрпски Козачки Савез позива шиптаре широм Косова и Метохије да признају да су становници Републике Србије те да се припреме за суђење терористима исламске државе Косово спремношћу да сведоче против њих. Јер међународно право мора да буде враћено у првобитну позицију, а ове операције које ће се спроводити ће бити за наук будућим генерацијама да се тако нешто никада не сме поновити.

Свесрпски Козачки Савез подсећа да су страдали многи Шиптари и Срби као и припадници других народа од исламистичких џихадиста који су сада представљени као вође самопроглашене републике Косово.

Српски народ мора бити заштићен и од могућег сценарија напада на такозвани Север Косова. На Северу Косова се налази 4 српске општине које су требале да буду субјекти у формирању заједнице српских општина кроз преговоре који су вођени под покровитељством Европске унијеали, шиптарска страна није желела да примени мере из преговора са Србијом. Битне промене су уследиле након формирања Војске Косова која се жели легализовати. Међутим Руска Федерација је позвала у савету безбедности на хитно заустављање организовања Војске Косова јер то није у складу са Резолуцијом Уједињених нација 1244. Русија, као заштитник међународног права и Резолуције 1244 за Косово и Метохију, позива Србију да почне са применом свих ставова који проистичу из потписаног документа Резолуције 1244 Уједињених нација на којима треба да почива светски мир и целокупно међународно право јер се у принципу такав став карактерише као став заштите човечанства од нуклеарног рата који је крајњи резултат потпуне девастираности примене међународних правних норми и оквира основаних пред Организацијом Уједињених нација чије се седиште ускоро треба преместити у Лаос, а заснованих на колективној свести о безбедности човечанства, самим тим и о самом постојању живота на планети Земљи.

Свесрпски Козачки савез честита свим Србима света ДАН ДРЖАВНОСТИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ, 15 ФЕБРУАР!

Резолуција 1514. Ун из 1960. године на коју се позивају косовски Албанци код нас познати као Шиптари

Атаман УК „Свети Цар Николај“ , члан и суоснивач „СКС“ Предраг Ђоковић

http://www.un.org/en/decolonization/declaration.shtml

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *