Свесрпски Козачки Савез „СКС“ на челу марша бесмртног пука

Свесрпски Козачки Савез „СКС“ , као једини званични и акредитовани савез од стране Руског савеза (СКВРиЗ), имао је част да буде на челу колоне марша бесмртног пука у Београду!

 

Козаци „СКС“ са атаманом Драганом Станојевићам у разговору са високом делегацијом Русије

 

Козаци „СКС „су заједно са Амбасадором Русије у Србији Александром Чепурином и високом делегацијом из Русије, Константином Косачовим (председником спољнополитичког одбора) и Валеријем Рјазанским (председником комитета за социјалну политику) , положили венац на споменику ослободилаца Београда и одали почаст свим жртвама који су нам дали слободу и победу.

Иначе, висока Руска делегација је разговарала са врховним атаманом „СКС „Драганом Станојевићем, преневши поздраве од свог колеге, Врховног Атамана Русије , генерала Виктора Водолацког.

Истовремено су се информисали о статусу козака у Србији о активностима „СКС“ и значају наше сарадње. Са своје стране, врховни Атаман „СКС“ Станојевић Драган, захвалио се пријатељима из Русије, рекавши да је у Србији пре годину дана формиран јединствени званични Српски козачки савез, те да је добијена акредитација лично од њиховог колеге и сарадника, посланика ГДРФ и генерала Виктора Водолацког о чему су они већ информисани. Договорен је и скори сусрет у Москви.

Владимир Путин, Дмитриј Медведев и Виктор Водолацки

 

Почетком марша, Делегација „СКС“ је имала част да стане на чело колоне марша бесмртног пука и да га води до крајње дестинације испред Скупштине града! 

Ово је само почетак активности недавно створеног Свесрпског Козачког Савеза у Србији. 

Слава Богу што смо козаци!

 

Всесербский Казачий Союз „СКС“ имел честь возглавить бессмертный марш в Белграде! 

Делегация казаков „СКС“ во главе с Атаманом казачьим полковником Драганом Станоевичем, Послом России в Сербии Александром Чепурином и делегацией депутатов из России,  Константином Косачовим и Валерием Рязанским, сегодня положили венки к памятнику освободителей в столице Сербии Белграде и отдали честь победителям и освободителям от фашизма.

Делегация из России била проинформирована о деятельности „СКС“ о программах и проектах о том что „СКС“ является официальным партнером и представителем „СКВРиЗ“ а так же был передан привет от казаков „СКС“ Сербии, колеге депутату и казачьему генералу Виктору Водолацком. 

СВЕСРПСКИ КОЗАЧКИ САВЕЗ НА ЧЕЛУ МАРША БЕСМРТНОГ ПУКА! (ФОТО)

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“6″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“[Show slideshow]“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″] 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *