„СКС“ на прослави Дана ослобођења Пожаревца

Свесрпски Козачки Савез „СКС“ наставља своје акције и учествује на догађајима који за циљ имају очување сећања на руско-српске жртве који дадоше своје животе за нашу слободу.

Тако је делегација „СКС“ учествовала у прослави Дана особођења Пожаревца у два светска рата који је одржан 15.10.2020 г.

Наша делегација је заједно са другим учесницима и представницима локалне власти положла венце за незаборав онима који су својим животима кроз ратове одбранили слободу. Наша два братска народа увек су се кроз историју борили раме уз раме, на правој страни, страни правде и части, зато смо били победници.

Бог није у сили – Бог је управди“,  Александар Невски.

 

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“12″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“[Show slideshow]“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *