Новорусија

Оптужбе српских естрадних патриота, будала и паланачких пилићара, који су професионални националисти у служби издајничког режима, како ће Владимир Путин издати Русе у Украјини, исто онако како је ,кажу они, издао Милошевић, кога су они обожавали и чије су слике носили, своју сабраћу Србе преко Дрине, показале су се потпуно промашеним, као што је и та патриотске естрадна прича била обична лаж, јер српске естрадне патриоте нису дорасли великој светској политици, пошто су локални џепароши и ситне сецикесе општинских буџета, па нису разумели велику светску историјску игру да је Украјина била само једна смртоносна замка за Путина.

На срећу, Путин је прозрео ту прљаву и намештену игру окрутних крсташа и вешто је избегао постављену замку. Он није послао руску армију у Украјину из једног основног разлога, јер би то било кршење међународног права, упад једне суверене државе у территоријални интегритет друге, међународно признате државе, без званичне објаве рата, што би Путина довело у велике невоље и он би био оптужен као главни кривац за изазивање новог светског рата.

О томе да би тај рат сигурно настао не треба уопште ни сумњати, јер су гангстери и шпекулантни на Вол Стриту већ све спремили за тај рат, рачунајући да је то једини начин за брзи спас банкротиране САД и одлична прилика за нова отимања и прављења банкарских великих профита на штампаним доларима без покрића, чему се нису противили, напротив, корумпирани демократски скотови у Белој кући, који су очекивали свој део апанаже из тих ратних профита, али нису били ни противни ни генерали Пентагона, који су тада још увек мислили да Русија нема никакво ваљано војно наоружање и да Путин, осим што глуми мачо мушкарца, нема никакву реалну војну снагу да се супростави НАТО снагама.

Путин је ,ипак, надмудрио све те ратне јастребове и лешинаре, није послао руску армију у Украјину, није одиграо на прву лопту, спустио је тензије и наставио да помаже отцепљене оружане снаге руског народа у Украјини, који се боре за издвајање из Украјине и који не желе више да полажу рачуна НАТО нацистима из Кијева, јер своју једину будућност виде у оснивању сопствене независне државе. О мудрој стратегији Путина данас најбоље говоре чињенице да је Украјина пред потпуним распадом и да ће руски народ у источном делу Украјине добити своју државу у времену које следи. Бранко Драгаш

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *