Информација поводом активирања агентуре у ширењу дезинформација против Водолацког

Браћо козаци, као што знате, због честе појаве формирања разних козачких удружења који не одговарају никаквим козачким стандардима и правилима, донета је одлука да се то стави под контролу и заустави стварање негативног имиџа козака. Због тога је Врховни Атаман Савеза Козака Русије, генерал Виктор Водолацки, дао пуномоћ и поставио свог представника за Балкан, пуковника Драгана Станојевића, који је добио мандат да спречи даље урушавање угледа козака и лажно деловање не акредитованих удружења.  Детаљније можете видети на овом линку https://www.srpskikozaci.info/sample-page/

Да би се све свело у оквире козачких правила створен је Свесрпски Козачки Савез „СКС“ који је добио мандат и постао јединствени званични партнер који има право да акредитује, додељује или потврђује мандат, звања, чинове и др.

Због жеље за уједињењем у СКС су примљени многи који нису одговарали критеријумима, али им је дата шанса да се исправе и добију праве мандате. На жалост, део тих људи није схватио ни смисао ни функцију Савеза и нису прихватили поштовање козачких традиција а део је убачен у Савез ради покушаја подривања Савеза изнутра.

Ми смо свесни да те незаконите козачке структуре праве у одређеним центрима моћи, углавном западним, јер је то борба против утицаја Русије на свим пољима.  Са тог аспекта, није изненађујуће ширење лажи о СКС и самом генералу Водолацком, као једном од најутицајнијих политичара у Русији.

Због свега тога, недавно смо извршили озбиљно чишћење из редова „СКС“ тих „субјеката“  који су својим деловањем нарушили углед „СКС и СКВРИЗ“ као и козака у целини и покушали подривање изнутра.  Наравно, ти „субјекти“ су такође забрањени и у Руском Козачком Савезу. 

Као потврда ангажовања тих лица од стране разних служби, јесте то што шире старе и наручене чланке против В. Водолацког, желећи тиме да уруше његов углед а самим тим и наших Савеза. 

Иначе ,тај наручени текст су писали управо протерани и истерани из Руског Козачког Савеза као што су из „СКС „истерани преваранти, али су по задатку својих ментора почели да шире лажи, како би унели зрно сумње код неупућених козака и народа, јер тиме покушавају себе да анимирају да би наставили са преварама али и са испуњавањем задатака који су им постављени од стране налогодаваца и служби. 

Овим путем саопштавамо, да су сви ти „козаци“ нелегални,нико од њих нема ни један потврђени патент на звање козака нити козачки чин од Руског Козачког Савеза или званичног представника за Балкан „СКС“. Нико од њих нема право и не сме да носи никакве ознаке, грбове, значке, лого и другу симболику како „СКС“ тако и „СКВРИЗ“!

Ово се посебно тиче деловања „Свесрпских Козака“ и Славољуба Стојановића, који злоупотребљавају горе наведеним, користећи и наше грбове и ознаке, носећи шевроне СКВРиЗ, наше униформе, додељујући звања и чинове сам од себе, а упозоравамо јасвност да исти Стојановић нема потврђен ни статус козака, како од Свесрпског Козачког Савеза тако и руског савеза, а тим боље козачког Пуковника . Сва звања која додељује су наравно мимо свих козачких правила и ништавна су.

На овој фотографији можете видети ту злоупотребу (заокружене црвеним круговима наше ознаке) .

На фото видите униформисана лица, која злоупотребљавају знакове, грбове, униформе и друге ознаке које припадају „СКС“ и „СКВРиЗ“ 
Грб „СКВРиЗ“
Грб Свесрпског Козачког Савеза „СКС“

 

„СКС“ као званични представник и партнер Руског Савеза ће предузети одређене мере, направити спискове свих лажно додељених звања појединцима и проследити Врховном Атаману свих козака Русије ради даљих мера против истих. 

 

Овде можете видети злоупотребу козачког патента, где стоји грб „СКС“  који се додељује без икакве потврде, печата и потписа Савеза како Српског тако и Руског!

 

 

 

 

 

Атаманска Грамата „СКС“

 

Званични грб Свесрпског Козачког Савеза „СКС“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ти издајници који раде за стране службе у ширењу дезинформација нападају Водолацког како је он ваљда непријатељ цркве, православља, козаштва, Путина и Русије у целини, ево им мало фотографија, па нека се теше…

У међувремену су неки покушали да пљују и блате СКС али су убрзо добили одговор од начелника штаба Руског Козачког Савеза Ивана Бобренка у којем их је назвао лажним, да их нико у Русији не може признати козацима јер то никако не могу бити, да деле међу собом чинове што је немогуће по козачким правилима, да они делују како против козаштва тако и против православља! 

Паметном доста, али, разумемо, немају је сви…

 

   

Овде можете погледати интервју првом Руском каналу у специјалној емисији „Лица Русије“ Виктора Водолацког https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=jt9YGVbw-Vs&fbclid=IwAR3ttFqGQLXiWIx41jKsBkCHJgBq2oSFHU3wGXxvDY8dMfopl0c2-Araweo&app=desktop

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *