ЦРНА ГОРА ХТЈЕЛА ДА РУСИЈУ УВУЧЕ У КОНФЛИКТ И ОЗНАЧИ ЈЕ КАО ТЕРОРИСТИЧКУ ДРЖАВУ!

ЦРНА ГОРА ХТЈЕЛА ДА РУСИЈУ УВУЧЕ У КОНФЛИКТ И ОЗНАЧИ ЈЕ КАО ТЕРОРИСТИЧКУ ДРЖАВУ!

МИЛО ЂУКАНОВИЋ, РЕГИОНАЛНИ МАФИЈАШ И МАРИОНЕТА РОТШИЛДА У ЦРНОЈ ГОРИ – ЦИА-ин план А, је организовао за прошлогодишње октобарске изборе лажни „државни удар“ у режији својих плаћеника: прозападне лажне опозиције (ДФ банде) и неких одабраних људи из Србије. Он је преко такве конструкције оптужио Русију као директног организатора пуча против актуелне власти. Мило Ђукановић је укључио своје агенте из Агенције за националну безбједност (АНБ-а) лажне и самозване козачке атамане и непалипушке: Слободана Пејовића и Војислава Видаковића, а који долазе из линије атамана Валерија Налимова који је муслиман и којег су инсталирали хазарски кругови из Кремља да би направио паракозачку организацију са дјеловањем против Русије, а која није у формацијским структурама Козачке војске Русије, главног атамана за читаву Русију – Водолацког, односно главнокомандујућег човјека Путина.

ЗА БАЦАЊЕ ЉАГЕ НА КОЗАЧКУ ВОЈСКУ РУСИЈЕ И УВЛАЧЕЊЕ РУСИЈЕ У КОНФЛИКТ УКЉУЧЕНА ЈЕ ОД СТРАНЕ РЕЖИМА, ЛАЖНА МИЛОВА ОПОЗИЦИЈА КОЈА ЈЕ ПО МИШЉЕЊУ МНОГИХ СРБА ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ У СТВАРИ ДРУГА ПОЛИТИЧКА ОПЦИЈА ХАЗАРСКИ ГЛОБАЛНЕ ИМПЕРИЈЕ – ЦИА-иног плана Б.

Вожд ДФ банде – лидер лажне опозиције у Црној Гори, црногорски Зоран Заев, односно Војвода ДПС-а – Андрија Мандић, најодговирнији је за горе поменуто, он је чак и истрагу Специјалног јавног тужилаштва Црне Горе усмерио на увлачење конфликта са Русијом као и на дискредитацију Козачке војске, над којом је имао ингеренције преко извјесног Жељка Чуровића – савјетника лажног и самозваног атамана. Исценирано је било како то преносе медији, да је тобош:  „ангажован одред Козака, који су били маска, како би се иза фолклорних униформи сакрили тајни агенти који су били убачени у Црну Гору и који су уз директну помоћ СПЦ јавно промовисани мјесец дана, прије планираног крвопролића“.
И ако је прва невина жртва СЈТ ЦГ за сада Мандићев возач Михаило Чађеновић, Војводу ДПС-а Андрију Мандића , захваљујући ,,протекцији“ Ивице Станковића, за сада НИКО НЕ ХАПСИ!
Државни тужилац Црне Горе и даље муља са цијелим случајем.
Опсежном акцијом Русије и домаћих патриота Срба из Црне Горе, срушена је концепција лажне оптужбе Русије.
Тај случај је требало да РУСИЈУ УВУЧЕ У КОНФЛИКТ И ДА ЈЕ ОКАРАКТЕРИШЕ КАО ТЕРОРИСТИЧКУ ДРЖАВУ која је склона да се мијеша у друге државе чак и организацијом оружаних побуна или убиствима највиших државних функционера на челу са тадашњим премијером Милом Ђукановићем. Заштићени свједок сарадник Александар Синђелић, изјавио је пред СЈТ ЦГ да је добио списак особа које је требало да ликвидира, наглашавајући да је међу њима „први на списку за одстријел“ био, како каже, црногорски контроверзни бизнисмен Брано Мићуновић, додајући да је бивши шеф српске Жандармерије Братислав Дикић требало да преда један криптовани телефон политичару из Демократског фронта (који говори руски језик), да би командовао акцијом насилног уласка у зграду Скупштине 16. октобра прошле године.
Тај план мафијашке хазарске структуре Црногорске власти и лажне опозиције није успео, они су прозрени и презрени.
Циљ је био да црногорска власт са издајничком опозицијом ову антируску кампању, пуну измишљених информација, „прода“ америчком сенату, који би потом ратификовао протокол о уласку Црне Горе у Нато. Играјући на ту антируску карту пред америчким естабилишментом, црногорска власт крије истину од већине својих грађана.
Ових дана црногорски режим је у параноји да из Вашингтона не стигне информација да Црна Гора неће бити примљена у Нато пакт, јер народ то не жели. Амерички Сенат у најскоријем периоду требало би да оконча процедуру ратификације протокола о приступању Црне Горе у Нато алијанси.
То ће пресудно утицати на догађаје, хоће ли комплетни режими хазарских марионета на Балкану ускоро бити оборени и замијењени, у име и славу Божију.

Предсједник „Српског сабора Завјетници“, Тестамента Светог Петра Цетињског из Црне Горе и високи официр Козачке војске Руске Федерације – РОБЕРТ ЖИЖИЋ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *